het team

Ze heeft een gezellige babbel en een luisterend oor naar de wensen van de klant. Ze heeft een grote vaktechnische kennis, met haar specialiteit krullen knippen. Marloes zorg voor een ontspannen en gezellige sfeer in de salon, met alle rust en aandacht maakt ze de mooiste creaties.

marloes

Verdienste laat haar klanten genieten van de schoonheid van ons vak en populair er naar om hen met zowel prachtige nagels als een stralende glimlach te laten laten vertrekken. Met haar precieze vaardigheden en persoonlijke aanpak weet ze de klant steeds te verrassen met een stalen resultaat.

merit

Ze is zeer gemotiveerd, een ware vakvrouw die alle technieken in de vingers heeft om uw totale resultaat te creëren. Met Celine in huis is iedereen verzekerd van prachtig gekleurd en gestyled haar. Ook als nagelstylist weet ze de klanten persoonlijk en professioneel te laten stralen.

celine

Elisa is een ambitieuze junior styliste. Ze laat haar klanten genieten van de schoonheid van ons vak. Ze is een flinke hulp in onze salon, leergierig en gemotiveerd om alles in van kappersvak te leren.

elisa

Britt gaat na de zomer met de kappersopleiding beginnen, maar omdat ze een tussenjaar heeft is ze er nu al om al te leren over ons mooie vak.

Britt

Gejanca

eigenaresse van de salon

Een ervaren allround topstylist met oog voor detail. Ze draagt de verantwoordelijkheid binnen het team en weet deze taak met precisie uit te voeren. Haar luisterend oor en persoonlijke aanpak zorgen ervoor dat ze de wensen van haar klanten altijd weet te vervullen. Haar slogan staat voor ”aandacht geeft kwaliteit”.

× Vragen? Whatsapp ons!